28 / 04 / 2024

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığının firmaları

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığının firmaları

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yılmaz Özmert ve Mesut Gürsoy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığının firmaları Haberi

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığının firmaları

Türkiye’nin önde gelen şirket, kurum ve kişilerine profesyonel PR hizmeti veren ‘Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’, fark yaratan projelere imza atarak kısa sürede büyümesini ikiye katladı. Kurulduğu 2014 Ekim ayından bu yana gerçekleştirdiği başarılı proje ve lansmanlarla dikkat çeken Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Gül Proje'yi iletişim danışmanlığı yaptığı markalar arasına kattı. 


İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 35 yıllık deneyime sahip olan Gül Proje; Bahar Ünal İletişim müşteri portföyünde yerini aldı. Önümüzdeki 3 sene içinde hayata geçireceği projelerle 1 milyar TL’yi aşkın yatırım yapmayı planlayan Gül Proje, sektöre öncülük yapan bir değer olarak yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor. 


Uzmanlık alanı inşaat ve gayrimenkul olan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ayrıca perakende, enerji, turizm, AVM, ulaşım gibi sektörlere de hizmet veriyor. Bahar Ünal...