05 / 05 / 2024

Bahar Ünal projeleri

Bahar Ünal projeleri

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu.Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, müşterileri gün geçtikçe artıyor!

Emlak Konut bahar kampanyası projeleri 2018!

Emlak Konut, başlattığı bahar kampanyası ile daha öne şirketten ev alanlara ödeme kolaylığı sunuluyor. İşte Emlak Konut bahar kampanyası projeleri 2018...

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tokmaktepe ve Taliha Ünal ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son olarak Keleşoğlu Holding’i müşteri portföyüne kattı.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Optimum Yaşam Merkezi Bahar Ünal İletişim ile anlaştı!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Bahar Ünal projeleri Haberi

Bahar Ünal projeleri

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu. “Markanızı yönetmek için iki nokta üst üste koyduk. Gelişen ve her geçen gün büyüyen Türkiye’de yeni bir girişim ile sektöre yeni açılımlar katmak için yola çıktık. Etik, ilkeli, dinamik, genç ve güçlü yapısının yanında, doğru, dürüst, profesyonel, yenilikçi ve zariflikten ödün vermeyen bir şirket profili hedefliyoruz. Kısa sürede bu inançla fark yaratan projeler üreterek, yine markalarımız ile birlikte büyüyeceğimize inanıyoruz.” diyerek yola çıkan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Kasım 2014’de Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, kurumlara stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunarak sektörde fark...