28 / 04 / 2024

Baharyaka Eyüpsultan iletişim

Baharyaka Eyüpsultan iletişim

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

Seçim sürecinde Eyüpsultan’ın sokaklarını dolaşarak halkın sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Köken, öncelikli projelerini vatandaşların ihtiyaçlarına göre belirleyerek tek tek hayata geçirmeye başladı...

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kürşat Çürük tarafından kuruldu..

Baharyaka Eyüpsultan projesinin lansmanı ertelendi!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilen ve 2022 Aralık'ta teslim edilecek olan Baharyaka Eyüpsultan projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi...

Eyüpsultan Baharyaka'nın satış ofisi açıldı!

İstanbul’un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan’da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan 593 konutluk Baharyaka Eyüpsultan projesinin satış ofisi açıldı.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Baharyaka Eyüpsultan'da satışlar başladı!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Baharyaka Eyüpsultan projesinde satışlar başladı.

Baharyaka Eyüpsultan konut kampanyası detayları!

Baharyaka Eyüpsultan konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Baharyaka Eyüpsultan kampanyalı ödeme planı 2018!

Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. Projede kampanyalı ödeme planı "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile duyuruluyor..

Baharyaka Eyüpsultan'da avantajlı fiyatlarla ön talep fırsatını kaçırmayın!

Toplam 593 daireden meydana gelen Baharyaka Eyüpsultan'da avantajlı fiyatlarla ön talep fırsatı sunuluyor. 

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Baharyaka Eyüpsultan iletişim Haberi

Baharyaka Eyüpsultan iletişim

Baharyaka Eyüpsultan projesi "Kaç bahardır beklediğiniz fırsat" sloganıyla lansman öncesinde ön talep toplamaya başladı. Kuyaş Gayrimenkul ve Büyük Artı İş ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje, İstanbul'un ve tarihin kalbinde konumlanıyor. 

Bahar Yaka Eyüpsultan projesinde 593 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Eylül'de satışa çıkması planlanan Bahar Yaka Eyüpsultan projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor.

20 bin 800 metrekare alan üzerinde yer alan Bahar Yaka Eyüpsultan 6 katlı 27 blok halinde inşa ediliyor. Projede  1.700 metrekare sosyal tesis ile kapalı otopark olacak. 

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. Ayrıca proje için ön talep formu doldurmak istiyorsanız...