09 / 05 / 2024

Bahattin Atçı

Bahattin Atçı

Soma'daki Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için " anıt mezar " yapılacağını söyledi.

Milas'ta Roma dönemine ait taban mozaiği bulundu!

Kaymakam Atçı: "Bu mozaikler Türkiye'nin kültür varlığına katkı sağlayacak, belki de Zeugma değerinde olabilecek nitelikte."

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Soma Işıklar madeninde üretim yeniden başladı!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Soma'daki Işıklar maden ocağı üretime başlıyor!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı: Soma'daki evler 1 yılda bitecek!

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesinin ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına yapılacak.

Bahattin Atçı: Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak!

Soma'daki Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için " anıt mezar " yapılacağını söyledi.

Somalı madenci aileleri Beşiktaş Konutları'ndaki evlerine yerleşti!

Beşiktaş Belediyesi, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine evlerini teslim etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Beşiktaş Evleri'ne yerleşen Elibol Ailesi'ne misafir oldu.

Beşiktaş Belediyesi Soma'daki işçilerin aileleri için 20 konut satın aldı!

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı yaptığı açıklamada, Beşiktaş Belediyesi'nin ailelere verilmek üzere ilçede 20 konut satın aldığını ve bu konutların kura çekimiyle belirlenecek ailelere verileceğini bildirdi...

Soma Holding'e ait Işıklar Maden Ocağı'nda faaliyet durduruldu!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri A.Ş' nin Soma bölgesinde işlettiği Işıklar'da da tüm üretim faaliyetlerinin İş Teftiş Kurulu Başkanlığınca durdurulduğunu bildirdi...

Soma Kömürleri A.Ş'ye ait Atabacası ocağında faaliyetler durduruldu!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma'da 301 kişinin yaşamını kaybettiği madeni işleten firma Soma Kömürleri A.Ş'nin Atabacası ocağındaki faaliyetlerin İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca durdurulduğunu bildirdi.

Soma'da 104 konut sahibini buldu!

Turgutalp Belediye Düğün Salonu’nda noter ve TOKİ yetkililerinin huzurunda yapılan kura çekimine Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup da katıldı...

Kastamonu'da 300 kişilik konferans salonunun temeli atıldı

Kastamonu´nun Taşköprü ilçesinde müftülük tarafından yaptırılacak Konferans Salonu´nun temeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu tarafından atıldı

Başakşehir Demirciler Sitesi'nde 2 atölye bloğu icradan satılık!

Küçükçekmece 4. İcra Müdürlüğü, Başakşehir´de  2 adet atölye bloklarını satışa sunuyor

Hakkari'de Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Hakkari'de kurulacak olan Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Bahattin Atçı Haberi

Bahattin Atçı

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için "anıt mezar" yapılacağını söyledi.


Atçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada 13 Mayıs'taki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçiden 43'ünün Soma'daki belediye mezarlığında, diğerlerinin ise memleketlerinde toprağa verildiğini hatırlatarak, yaşanan acıyı unutturmamak ve şehitlerin hatırasını yaşatmak amacıyla anıt mezar yapmayı planladıklarını söyledi. Anıt mezar yapılması yönünde şehit aileleri ve bazı kuruluşların talepleri olduğunu kaydeden Atçı, "Bu taleplere cevap vermek ölen madencilerin isimlerini ve hatırasını yaşatmak adına anıt mezar inşa etmeyi düşünüyoruz, inşaallah en kısa zamanda yapacağız" dedi. 


Anıt mezarın belediye mezarlığında ayrılan parselde inşa edileceğini bildiren Atçı, konu ile ilgili proje çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Bir çok kuruluşun projeye destek verdiği kaydeden Atçı şunları söyledi: 


"Projeye destek veren Türkiye Mermer İhracatçılar Birliği,...