08 / 05 / 2024

Bahçe Belediyesi İhale

Bahçe Belediyesi İhale

Bahçe Belediyesi, Osmaniye ili Bahçe ilçesi İslam mahallesindeki arsa üzerine işyerleri (dükkanlar) ve konutlar yaptırma işini 1 milyon 347 bin 514,43 TL'den ihaleye çıkardı. İhale, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 15:00'de yapılacak

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Bahçe Belediyesi İhale Haberi

Bahçe Belediyesi İhale
Verilen ilan şöyle;


BAHÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Belediyemiz mülkiyetinde bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen taşınmaz, kat karşılığı inşaat yapılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile ihale edilecektir.

1- İhale Konusu İş: Osmaniye İli, Bahçe ilçesi, İslam Mahallesi, 103 Ada, 5 Parselde bulunan taşınmaza; 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işidir.

İhale Konusu İşin:

İLİ : OSMANİYE

İLÇESİ : BAHÇE

MAHALLESİ : İSLAM

PAFTA/ADA/PARSEL : 103ADA5 PARSEL

TAŞINMAZIN YÜZÖLÇÜÛM : 996.33 m2 TAPUDAKİ VASFI : ARSA

KULLANIM ŞEKLİ : İŞYERLERİ (DÜKKANLAR) KONUTLAR

YAPI KULLANIM ALANI : 2973 m2

MUHAMMEN BEDELİ : 1.347.514.43 TL

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ :40.425.43 TL

2- Bu işe ait ihale dokümanı; İslam...