03 / 05 / 2024

Bahçe Taziye Evi

Bahçe Taziye Evi

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman Bahçecik'e taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Bahçecik Mahallesine inşa edilecek olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

Şehitkamil Batıkent'e taziye evi inşa ediliyor!

Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesinde taziye evi sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor. 2 katlı olarak yapılacak sosyal tesis, geniş bir kullanım alanına sahip olacak.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli yarın atılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Erzurum Palandöken'e 23 taziye evi inşa edildi!

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Palandöken Belediyesi, ilçenin 23 farklı mahallesine 23 taziye evi inşa etti. Palandöken Belediyesi'nin yakınlarına Taziye Evlerine yenilerini eklenerek hizmet vermeye devam ediyor.

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'e 1.000 konut!

KİPTAŞ Bahçeşehir'de orta gelirlilere özel projeye hazırlanıyor. İnşaatın henüz başlamadığı projede satışlar kamu çalışanlarına ve evi olmayan vatandaşlara özel yapılacak. Projede yaklaşık 1.000 daire yer alacak.

Midyat Akçakaya Mahallesi sakinleri taziye evi istiyor!

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Tolgahan Sayışman, Bahçeşehir'den 220 bin dolara ev aldı!

Yakışıklı oyuncu, anne ve babasına sürpriz yapıp Bahçeşehir’de kirada oturdukları evi 220 bin dolara satın alarak hediye etti. Ayşe Hanım ve Haluk Bey, oğullarının jesti karşısında duygusal anlar yaşadı.

Bahçe Taziye Evi Haberi

Bahçe Taziye Evi


Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Bahçe Mahallesi'nde bulunan Hızır Aleyhisselam camii yanında yapılacak olan taziye evinin temel atma törenine Mersin Milletvekili Baki Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, daire müdürleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program Cuma Namazı sonrası yemek ikramı ile başladı.

Yemeğin ardından açılış konuşması yapan Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muhtar Polat, ‘’Kısa bir zaman önce Belediye Başkanımız sayın Şevket Can’la istişare yaparak taziye evine ihtiyacımız olduğunu bildirmiştik. Sağ olsun bizleri kırmadı ve bu güzel...