03 / 05 / 2024

bahçekapı haberleri

bahçekapı haberleri

1933 yılında Akşam Gazetesi'nde yer alan ilanda Bahçekapı'da 772 metrekare arsa 50212 lira bedelle müzayedede satılacakmış. O tarihte Zincirlikuyu'da bir dönüm arsa 80 lirayken Bahçekapı-Sirkeci'de metrekaresi 65 liraymış.

1942 yılında Bahçekapı'da 530 bin liraya satılık arsa!

1942 yılında Bahçekapı'daki arsa belediye tarafından 530 bin liraya satılmış. Belediye arsanın metrekaresi için 505 lira istemiş...

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahçekapılı tarafından kuruldu.

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurcan Nazlı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Büyükyalı İstanbul'a yoğun talep!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin bloklarına yoğun talep geldi. Projede yer alan Bahçekapı ve Denizkapı etaplarının satışı öne çekildi.

Büyükyalı İstanbul'da yeni bloklar satışta!

Büyükyalı’da, gösterilen yoğun ilgi üzerine, Denizkapı ve Bahçekapı etaplarındaki iki ayrı blokta yer alan toplam 142 ünite satışa sunuldu. Erken satışa çıkan bloklarda 4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Ankara Etimesgut'ta imar planı değişikliği!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Etimesgut İlçesi, Bahçekapı Mahallesi için hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Avrupa İslam Üniversitesi İsviçre'de açılacak!

Hollanda İUE Rektörü Prof. Dr. Nedim Bahçekapılı, Rotterdam, Viyana, Mannheim, Duisburg ve Berlin'den sonra İsviçre'den yoğun talep gelmesi neticesinde Zürih'te de şube açacaklarını söyledi.

1937 yılında Emniyet Sansaryan Han'a taşınacak!

1937 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçekapı'daki meşhur Sansaryan Han'a taşınacakmış. 1935 yılında Vilayet'in kamulaştırdığı tarihi Han'da yapılacak tamirat ve tadilattan sonra Han Emniyet teşkilatını içine alacakmış.

Etimesgut Bahçekapı imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut İlçesi, Bahçekapı Mahallesi, imarın 19552 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

bahçekapı haberleri Haberi

bahçekapı haberleri

İstanbul'un en kıymetli Ticaretgah mahallinde satılık arsa


Kıymeti  muammenesi          beher metresi        metro murabbaı

   lira         K.                             lira

 50212      50                             65                        772,5

İstanbul'da Bahçekapısı'nda Hoybar Mahallesi'nde Meydancık Caddesi'nde Yenipostane karşısında Kazasker Abdülkadir Efendi vakfından 772,5 metre terbiinde bulunan arsa satılmak üzere kapalı zarf usulile 14 Teşrinievvel 933 tarihinden itibaren müzayedeye çıkarılmıştır. İhalesi 11 Teşrinievvel 933 tarihine müsadif cumartesi günü saat 16,5 da İstanbul Evkaf Müdüriyeti'nde İdare Encümeni'nde yapılacaktır. Taliplerin müzayedeye ve münakaşa...