11 / 05 / 2024

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurcan Nazlı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Portekiz Gayrimenkul Yatırım Fonuyla Avrupa vatandaşlığının önü açıldı!

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle ilk akla gelen ve en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Peki gayrimenkul yatırımı alarak Avrupa vatandaşlığı alınabilir mi? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır?

Birçok vatandaş Avrupa vatandaşı olabilmek için Avrupa ülkelerinde gayrimenkul ediniyor. Peki, gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır? Avrupa vatandaşı olmanın faydaları neler? İşte detaylar...

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Temin tarafından kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nurcan Nazlı tarafından kuruldu. 

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  adres;...