09 / 05 / 2024

Bahçekent Flora yıl sonu raporu 2020

Bahçekent Flora yıl sonu raporu 2020

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Banu Evleri Bahçekent 1 yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Banu Evleri Bahçekent 1 projesi, Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Banu Evleri Bahçekent projesinde yüzde 30 peşim 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te yükselen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap'ta satış süreci çok yakında başlıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi...

Tual Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Tual Bahçekent " projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Trabzon Millet Bahçesi yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Trabzon'da yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Semt Bahçekent'te yüzde 5 peşinatla! Ödemeler 2. yılda başlıyor!

Semt Bahçekent projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki konutlar için ödemeler 2. yılda başlıyor...

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bahçekent Flora yıl sonu raporu 2020 Haberi

Bahçekent Flora yıl sonu raporu 2020

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bahçekent Flora yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

http://www.bahcekentflora.com/

Dosya için