29 / 04 / 2024

Bahçekent Floranın ne kadarı satıldı

Bahçekent Floranın ne kadarı satıldı

Bahçeşehir’in dev projesi Bahçekent Flora, 20 – 21 Eylül’de satış ofisinde düzenlenen brunch organizasyonunda projeden yatırım yapan konut alıcılarını bir araya getirdi. Bahçeşehir Bahçekent Flora'da fiyatlar 199 bin liradan başlıyor...

Bahçekent Flora'da 400 konut sahiplerini buldu!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir 'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu.

Bahçekent Flora'nın yarısı satıldı!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO işbirliği ile devam eden projede 875 konut ve ticari ünite yer alıyor. Haziran ayında satışa sunulan Bahçekent Flora'da yaklaşık 400 konutun sahiplerini bulduğu açıklandı.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te yükselen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap'ta satış süreci çok yakında başlıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Bahçekent Flora projesinin kısmi kesi kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bahçekent Flora'nın kısmi kesin kabul tutanağı 13 Mayıs 019 tarihinde onaylandı...

Bahçekent Flora'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Bahçekent Flora projesinin 656 Ada 1 Parsel, 656 Ada 2 Parsel, 657 Ada 1 Parsel ve 657 Ada 2 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora'nın son kısım geçici kabul tutanağı onaylandı...

Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağına onay verildi.

Bahçekent Flora'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Semt Bahçekent'te 344 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Semt Bahçekent'te 344 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı.

Bahçekent Floranın ne kadarı satıldı Haberi

Bahçekent Floranın ne kadarı satıldı


 İstanbul Bahçeşehir'de inşaatına başlanan Bahçekent Flora projesinde yatırımcılara özel düzenlenen brunch partisinde projenin tanıtımı yapıldı. Avantajlı fiyatlarla konut satışına devam ediliyor.


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da komşular bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu satış ofisinde düzenlenen barbekü partisinde daire sahiplerini bir araya getiren Bahçekent Flora'da, dairelerin 450'yi aşkın kısmı sahiplerim buldu. 

875 konut ve ticari alandan oluşacak projede avantajlı fiyatlar 199 bin TL ile 452 bin TL arasında tutuluyor. 

Konumu ve donatıları itibariyle yoğun bir ilgi gören projede 3 aylık bir dönemde 450'nin üzerinde dairenin satışı gerçekleşti. 

300 milyon TL'lik yatırımla hayat bulan Bahçekent Flora, Başakeşehir ve çevresinin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı...