02 / 05 / 2024

bahçelievler ab yaşam evleri

bahçelievler ab yaşam evleri

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

Bahçelievler AB Yaşam Evleri!

Satış süreci devam eden Bahçelievler AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

AB Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan AB Yaşam Evleri projesinde daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor...

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Bahçelievler Kocasinan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi, 182 ve 190 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli yıl sonunda teslim! 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki toplam 28 villanın teslimlerini yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1249, 1250, 1251 nolu imar adaları ve muhtelif parseller ile çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

bahçelievler ab yaşam evleri Haberi

bahçelievler ab yaşam evleri

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'in Yenibosna bölgesinde hayata geçiriliyor. Bahçelievler AB Yaşam Evleri 'nin sosyal alanları arasında;  sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kapalı otopark yer alıyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?


AB Yaşam Evleri projesi Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna ise 5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Yenibosna AB Yaşam Evleri'nin ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan yüzde 50'lik kısım 24 ay vade farksız taksit ile ödenebiliyor. 


Bahçelievler AB Yaşam Evleri projesinde daire tipler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire şeklinde tasarlandı. Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen...