07 / 05 / 2024

bahçelievler çevre düzenlemesi

bahçelievler çevre düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mah 38 Adet Konut Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı’’ İşi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Çekerek Millet Bahçesi ihalesi 6 Temmuz'da!

Yozgat İli Çekerek ilçesi Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Iğdır Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Iğdır Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Iğdır Millet Bahçesi 15 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Iğdır İli Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Iğdır Millet Bahçesi ihalesi 15 Haziran'da!

Iğdır İli Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Düzce Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

bahçelievler çevre düzenlemesi Haberi

bahçelievler çevre düzenlemesi


Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mah 38 Adet Konut Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı’’ İşi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 12 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için