28 / 04 / 2024

Bahçelievler dairelerin metrekaresi ne kadar

Bahçelievler dairelerin metrekaresi ne kadar

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

MOD Bahçelievler projesinde dairelerin yüzde 35’i satıldı!

Lansmana özel yüzde 10 indirimle metrekaresi 4 bin 950 TL’den satışa sunulan MOD Bahçelievler’de bulunan 84 dairenin yüzde 35’i satıldı.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4.950 TL'ye daire fırsatı!

Basın Ekspres Yolu’ndaki MOD Bahçelievler projesinde lansmana özel metrekare birim fiyatları 4.950 TL'ye satışa sunuluyor.

MOD Bahçelievler'de dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL!

Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, MOD Bodrum Villaları gibi projelerle adını duyuran MOD Gayrimenkul Yatırım, Bahçelievler'de az katlı yapısıyla dikkati çeken MOD Bahçelievler projesine başladı.

Quadrom Palas Bahçelievler'de metrekaresi 3 bin 750 TL'den!

Ado Yapı Bahçelievler projesi Quadrom Palas'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor. Quadrom Palas projesinde 117 daire yer alıyor...

Bahçelievler Karat 34 ödeme koşulları!

Bahçelievler Karat 34 ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Karat 34 projesinde dairelerin fiyatları KDV dahil 229 bin liradan başlıyor...

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranları!

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. Son dairelerin kaldığı Garden Hill Bahçelievler'de 2+1'ler 612 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bahçelievler İstwest ev fiyatları!

Bahçelievler İstwest ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

İstwest Bahçelievler'de 120 ay boyunca 1.516 TL vadeli ödeme fırsatı!

İstanbul Bahçelievler'de yükselen İstwest projesi 120 ay boyunca 1.516 TL vadeli ödeme fırsatı sunuyor. Proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

Bahçelievler İstwest ödeme planı!

Toplam 988 adet konuttan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bahçelievler İstwest ödeme planı kapsamında daireler peşinatsız hemen teslim ediliyor.

Bahçelievler dairelerin metrekaresi ne kadar Haberi

Bahçelievler dairelerin metrekaresi ne kadar

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.


Anadolu Yakası’nda “ev”lenmenin bedeli her geçen gün artıyor


İncelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu. Bahçelievler’i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 oranında artışla da Arnavutköy izledi.


sahibinden.com verilerine göre 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin TL satış fiyatıyla Kadıköy oldu. Kadıköy’ü ortalama 395 bin TL’lik konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti. Sultanbeyli ve Büyükçekmece’de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin TL olarak belirlendi.


Sancaktepe’de kiralık daire fiyatları fırladı


Aynı dönemde İstanbul’daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu. Sancaktepe’yi yüzde...