17 / 05 / 2024

Bahçelievler Duru Emlak nerede

Bahçelievler Duru Emlak nerede

''En İyi Emlak Ofisi'' ödülünün sahibi Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi 1 Ekim 2017 tarihinden itibaren sektörel faaliyetlerine Fİ WORLD olarak devam edecek.

Nef Bahçelievler Emlak Konut kampanyası!

44 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde uygun fiyatlarla satışlar sunuyor. İşte, Nef Bahçelievler Emlak Konut kampanyası...

2017 Nef Bahçelievler daire fiyatları!

Emlak Konut'un kampanyasına katılan 2017 Nef Bahçelievler daire fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.023 daire ve 14 mağazadan oluşuyor.

Nef Bahçelievler kampanyalı ev fiyatları!

Nef Bahçelievler projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte, Nef Bahçelievler kampanyalı ev fiyatları...

Nef Bahçelievler daire fiyatları güncel!

Timur Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Nef Bahçelievler, Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasına katılan projeler arasında yer alıyor. İşte, Nef Bahçelievler daire fiyatları...

Bahçelievler Karat 34'te faizler 0,42'den başlıyor!

Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde Bahçelievler Karat 34'te çok cazip ödeme koşulları sunuluyor..

Bahçelievler Karat 34 iletişim!

Bahçelievler Karat 34 iletişim için 0212 659 60 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek proje Yenibosna Kuyumcukent'in karşısında bulunuyor.

Emlak Konut Hoşdere ve Bahçelievler değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde Yer Alan 10 Adet Parsel ve İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi'nde Yer Alan 1 Adet Parsele ilişkin değerleme raporlarını yayınladı.

Konutların metrekare fiyatı en çok Bahçelievler'de arttı!

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

İstanbul Bahçelievler’de konut fiyatları yükseldi!

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından eylül sonu emlak verilerine göre İstanbul Bahçelievler’deki satılık konutlarda metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi.

Bahçelievler'de konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi!

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler’de konutların metrekare fiyatları yüzde 189 arttı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler'de icradan 2.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Bahçelievler'de bulunan 437.46 metrekare yüzölçümlü arsa İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 2 Temmuz günü 15:00'da ihale ediliyor.

İstanbul Bahçelievler'de 2.9 milyon TL'ye arsa!

İstanbul Bahçelievler'de İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından 2 milyon 974 bin 728 TL'ye satılık arsa. Taşınmazın satışı 2 temmuz 3025 günü saat 15:00'da yapılacak.

Bahçelievler Duru Emlak nerede Haberi

Bahçelievler Duru Emlak nerede

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!



Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi yeni ismiyle sektörde hizmet vermeye devam ediyor. Şirketin yeni ismi Fİ WORLD olarak açıklandı.


“Emlağın En’leri Ödül Töreni” 21 Eylül Perşembe günü Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık gecede en önemli ödüllerden biri olan ''En İyi Emlak Ofisi'' ödülünün sahibi oldu.


Hürriyet Emlak’ın Türkiye’de emlak ofisleri için düzenlenen ilk ve tek ödül törenine imza attığını belirten Hürriyet Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, çok kısa bir süre içinde bu organizasyon gelenekselleşeceğini ve sektörün en prestijli ödül töreni haline geleceğini ifade etti.






İstanbul Bahçelievler Bölgesinin en başarılı ve yenilikçi emlak şirketi olan Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık yeni ismiyle sektördeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şirketin İstanbul Avrupa Yakası'nda 3 şubesi...