02 / 05 / 2024

Duru Emlak yeni ismiyle hizmete devam ediyor!

Duru Emlak yeni ismiyle hizmete devam ediyor!

''En İyi Emlak Ofisi'' ödülünün sahibi Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi 1 Ekim 2017 tarihinden itibaren sektörel faaliyetlerine Fİ WORLD olarak devam edecek.



Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!



Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi yeni ismiyle sektörde hizmet vermeye devam ediyor. Şirketin yeni ismi Fİ WORLD olarak açıklandı.


“Emlağın En’leri Ödül Töreni” 21 Eylül Perşembe günü Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık gecede en önemli ödüllerden biri olan ''En İyi Emlak Ofisi'' ödülünün sahibi oldu.


Hürriyet Emlak’ın Türkiye’de emlak ofisleri için düzenlenen ilk ve tek ödül törenine imza attığını belirten Hürriyet Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, çok kısa bir süre içinde bu organizasyon gelenekselleşeceğini ve sektörün en prestijli ödül töreni haline geleceğini ifade etti.



Duru Emlak yeni ismiyle hizmete devam ediyor!



İstanbul Bahçelievler Bölgesinin en başarılı ve yenilikçi emlak şirketi olan Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık yeni ismiyle sektördeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şirketin İstanbul Avrupa Yakası'nda 3 şubesi bulunuyor.

 


Duru Emlak yeni ismiyle hizmete devam ediyor!


Gayrimenkul satışı ve satış sonrasındaki hizmetleriyle beğeni toplayan şirket 6 yıl önce Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat İŞÇİMEN tarafından kuruldu. 



Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön