30 / 04 / 2024

Serdivan Samek yeni yerinde hizmete devam ediyor!

Serdivan Samek yeni yerinde hizmete devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Serdivan Şubesi, yeni yerinde hizmete devam ediyor...




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Serpan Şubesi yeni yerinde hizmete devam ediyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Serpan Şubesi, yeni yerinde hizmete devam ediyor. 2013-2014 Öğretim döneminin ikinci yarısında Serpan Arabacıalanı Mahallesindeki yeni merkezine taşınan SAMEK’te, el nakışı, çeyiz, resim, giyim, tekamül giyim, ahşap boyama, dekoratif ev aksesuarları gibi branşlarda 250 kursiyere eğitim veriliyor.


Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarımızda, daima kursiyerlerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. SAMEK Serpan Şubemiz yeni hizmet binasıyla kursiyerlerimizin daha verimli eğitim alabileceği bir mekan oldu. SAMEK Eğitim Merkezleri’nde genç, yaşlı, kadın, erkek toplumun her kesiminden vatandaşımız ilgi ve tercihleri doğrultusunda eğitim almaya devam ediyor. SAMEK’le yakından ilgilenen ve her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun destekleriyle kurs merkezleri ve branş sayımızı arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Serpan Şubesi, Çark Caddesi Arabacıalanı Mahallesi, İbrahim Ağa Camii’nin karşısındaki binada eğitim çalışmalarına devam ediyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların merkezin 211 43 33 nolu telefonunu arayabileceği belirtildi.



Milliyet


Geri Dön