21 / 05 / 2024

TepePark Villaları sahibini beklemeye devam ediyor!

TepePark Villaları sahibini beklemeye devam ediyor!

Kurtköyde akıllı ev konseptiyle gerçekleştirilen 42 villalık TepePark Villalarında Haziran ayında teslimler başlarken son 10 konut yeni sahibini beklemeye devam ediyor...



Kurtköyde akıllı ev konseptiyle gerçekleştirilen 42 villalık TepePark Villalarında Haziran ayında teslimler başlarken son 10 konut yeni sahibini beklemeye devam ediyor.Yuvataş İnşaat tarafından altyapısı tamamlanan Kurtköy Akfıratta geliştirilen TepePark Villalarında her villaya bir dönüm alan ayrılmış durumda.

Yuvataş İnşaat Genel Koordinatörü Güzin Ervardar, projenin İstanbulun en düzenli gelişen ve sadece konut imarı izni verilen Kurtköy Akfırat Bölgesinde 47 bin 771 metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirildiğini belirterek, TepePark Villalarınun Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Parka oldukça yakın olması nedeniyle parlak bir gelecek vaat ettiğini açıkladı.  Projenin özellikleri hakkında konuşan Ervardar, her villaya düşen iki araçlık otoparkın yanı sıra toplam 800 metrekarelik alana sahip olan üç yüzme havuzu ve üç çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro ve 30 araçlık misafir otoparkına sahip projenin akıllı bir konseptle tasarlandığının altını çizdi.

Ervardar, şöyle konuştu:  Villalarda merkezi süpürme sistemi mevcut. Elektrik süpürgenizi özel sistemlerle kullandığınızda evin her yerine rahatça temizlemek mümkün. Bunlar dışında projede her şey keyifli bir yaşam için geliştirildi. 120 ton kapasiteli su deposu, atık su arıtma sistemi, jenaratör, merkezi otomatik bahçe sulama sistemi, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu bunlardan bazıları. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Clubte ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor.

Milliyet


Geri Dön