17 / 05 / 2024

serdivan samek nereye taşındı

serdivan samek nereye taşındı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Serdivan Şubesi, yeni yerinde hizmete devam ediyor...

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin müjdesini verdi. Proje, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi çevresini güzelleştirecek.

Emlak vergisi nereye ne zaman kaç taksitte ödenir?

Emlak vergisi, ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tarafından ödeniyor. Peki, ilk defa emlak vergisi ödeyecek olanlar "Emlak vergisi nereye ne zaman kaç taksitte ödenir?" diyorsanız işte yanıtı..

Serdivan Bahçelievler Meydanı için ilk adım atıldı!

Serdivan Belediyesi önemli bir projenin daha startını verdi. Bahçelievler Meydanı için ilk adım atıldı. Toplam 4 bin 274 metrekare alanda hayata geçirilecek meydan, sosyal donatılarının yanı sıra dinlenme alanları yer alacak.

Muhtarlar nereye bağlıdır?

Mahalleler, muhtar ve ihtiyar heyetleri tarafından yönetiliyor. muhtarların görev süresi 5 yıl olup; Bu süre içinde Muhtar köye ilişkin kararlarını 4 azasıyla birlikte alıyor. Peki, muhtarlar nereye bağlıdır?

Serdivan Beşköprü ve Esentepe Mahallesi imar planı askıda!

Serdivan Belediyesi, Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü’de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtti.

Sözlü vasiyetname nereye verilir?

Mirasbırakan; yakın ölüm tehlikesi, ulaşımın kesilmesi, hastalık, savaş gibi olağanüstü durumlar yüzünden resmî veya el yazılı vasiyetname yapamıyorsa, sözlü vasiyet yoluna başvurabilir. Peki, sözlü vasiyetname nereye verilir?

Kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

İmar mevzuatına aykırı olarak inşa edilen yapılara kaçak yapı deniyor. Kaçak yapılaşmanın önlenebilmesi için kaçak yapıların ihbar edilmesi gerekiyor. Peki, kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler için kura başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları nereye yapılıyor?

2015 emlak vergisi nereye ödenir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergi, tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, 2015 emlak vergisi nereye ödenir?

Tapu harcı cezası nereye ödenir?

Kimi vatandaşlar daha az tapu harcı ödemek için tapu satış değerini de olduğundan daha düşük beyan ediyor. Ancak bu durumun Maliye tarafından fark edilmesi halinde tapu harcı cezası ödeniyor. Peki, tapu harcı cezası nereye ödenir?

Serdivan Kazımpaşa Mahalle Meydanı ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin önemli vizyon projelerinden olan ve ilki Kazımpaşa’da hayata geçirilecek “Kazımpaşa Mahalle Meydanı” ihalesi bugün yapıldı. Kesin sonuçların ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edileceği belirtildi.

Ecrimisil ihbarnamesi nereye ödenir?

Bir taşınmaz malın sahibinin izinsiz kullanımının karşılığı olan bir tazminat olarak tanımlanıyor. Ödenecek bedel, ilgili kişiye ecrimisil ihbarnamesi ile tebliğ ediliyor. Peki, ecrimisil ihbarnamesi nereye ödenir?

Konut kredisi dosya masrafı iade talebi nereye yapılır?

Bankada gerçekleştirilen işlemler doğrultusunda, kredi kullanan kişilerden konut kredisi dosya masrafı ücreti talep edilebiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iade talebi nereye yapılır?

serdivan samek nereye taşındı Haberi

serdivan samek nereye taşındı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Serpan Şubesi yeni yerinde hizmete devam ediyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Serpan Şubesi, yeni yerinde hizmete devam ediyor. 2013-2014 Öğretim döneminin ikinci yarısında Serpan Arabacıalanı Mahallesindeki yeni merkezine taşınan SAMEK’te, el nakışı, çeyiz, resim, giyim, tekamül giyim, ahşap boyama, dekoratif ev aksesuarları gibi branşlarda 250 kursiyere eğitim veriliyor.


Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarımızda, daima kursiyerlerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. SAMEK Serpan Şubemiz yeni hizmet binasıyla kursiyerlerimizin daha verimli eğitim alabileceği bir mekan oldu. SAMEK Eğitim Merkezleri’nde genç, yaşlı, kadın, erkek toplumun her kesiminden vatandaşımız ilgi ve tercihleri doğrultusunda...