03 / 05 / 2024

Bahçelievler Fer Yapı İstwest iletişim

Bahçelievler Fer Yapı İstwest iletişim

Bahçelievler İstwest satış ofisi Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. No: 63 Bahçelievler-İSTANBUL adresinde yer alıyor. Bahçelievler İstwest satış ofisi ile iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasını arayabilirsiniz...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Nef Bahçelievler Güngören daire satış fiyatları!

3 bin metrekare ticaret alanı bulunan Nef Bahçelievler projesinde daire satış fiyatları 1+1'lerde 564 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Nef Bahçelievler konut ödemeleri!

Nef Bahçelievler teslimleri 2019 yılında yapılacak. Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Bahçelievler projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Nef Bahçelievler Projesi liste fiyatları!

Nef Bahçelievler projesi teslimlerini 2019 yılında gerçekleştirecek. Projede sıfır faizle 60 ay ödeme yapılabiliyor...

Bahçelievler Fer Yapı İstwest iletişim Haberi

Bahçelievler Fer Yapı İstwest iletişim


Daire alanalrının 37 metrekareden başlayıp, 222 metrekareye kadar değiştiği İstwest projesi İstanbul Bahçelievler'de Fer Yapı ve Boyner Holding ortaklığında hayata geçiriliyor.


Bahçelievler İstwest satış ofisi iletişim bilgileri öncesinde İstwest Bahçelievler satılık daire fiyatları hakkında bilgi verelim. Bahçelievler İstwest satış listesi fiyatları 228 bin TL'den başlıyor.


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı Bahçelievler İstwest Evleri'nde 988 adet daire bulunuyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödemeleri banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. 


7 bloktan meydana gelen Bahçelievler İstwest Evleri'nde dört blok rezidanslar, üç blok konutlar için inşa edildi. Bahçelievler İstwest Evleri teslimleri Haziran - Eylül 2013 tarihi olarak belirtiliyor.


Bahçelievler İstwest satış ofisi!


Bahçelievler İstwest telefon: 0212 552 09 09

Bahçelievler İstwest adres  : Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. No: 63 Bahçelievler-İSTANBUL


Bahçelievler İstwest satış ofisi...