02 / 05 / 2024

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor




Bahçelievler Belediyesi'nin yapımına önceki yıl başladığı 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımı spn sürat sürüyoru.


Dev projeye 2015 yılında başladıklarını belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu konuyla ilgili olarak; “Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz.. Kongre ve Sergi Sarayımız tamamlandığında sadece Bahçelievler’imizin değil, İstanbul’umuzun göz bebeği olacak” diye konuştu.


Kocasinan’da yapımı devam dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşmuş olacak. 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayı Kocasinan semtinde inşa edilen Kongre Merkezi 10 katlı olarak hayata geçirildi. Bin 200 kişilik konferans+tiyatro salonundan cep sinemalarına, çok amaçlı iki adet bin 500’er yüz kişilik salonlardan sergi alanlarına, toplantı–konuk odaları, nikâh salonları ve 500 araçlık kapalı otoparkın bulunacağı Bahçelievler Kongre Merkezi, ülkenin kongre turizmine de önemli bir katkı sağlayacak.



Bahçelievler Belediyesi


Geri Dön