09 / 05 / 2024

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı imar planı

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı imar planı

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

THT Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

THT Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Taştan tarafından 250 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fatih Caddesi, Hayrat Sokak'ta kuruldu.

Hala Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hala Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamide Fansa tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Naz tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim 'de Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi 'nde kuruldu.

Yenibosna Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler'e bağlı Yenibosna Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı'nın bulunduğu 4 bin 747 metrekare alanı kapsayan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçelievler su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Fevzi Çakmak mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler Fevzi Çakmak 11383 parselin imar planları 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi, 11383 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 31 Ekim 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeraltı otoparkı ve pazar alanı geliyor!

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

Z İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan'da Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Çakmak Sokak'ta kuruldu.

Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Hendek Sokak'ta kuruldu

Bahçelievler İstwest satış ofisi!

Bahçelievler İstwest satış ofisi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede kapsamında 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Bahçelievler Belediyesi tarafından yapılacak, uluslararası etkinliklere de ev sahipliği yapacak kongre ve sergi sarayının ihalesi yapıldı ve inşaat için geri sayım başladı. Kongre Kocasinan'de inşa edilecek..

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı imar planı Haberi

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı imar planı

Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 11383 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014 Perşembe) askıya çıkarıldı.


Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark ve yol alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28421 dosya numaralı imar planlarını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve sabit pazar imar planını 31 Ekim 2014'te askıdan indirecek. Detaylar şöyle;


Plan Notları!




1- Plan onama sınırı, İstanbul ili Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak mahallesi, 11383 Parsel  sınırıdır.


2- Plan onama sınırı içindeki alan, "Sabit Pazar...