03 / 05 / 2024

Bahçelievler Greenist nerede

Bahçelievler Greenist nerede

Bölgenin en yeşil projesi özelliğine sahip Greenist’te kampanyalar devam ediyor. İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde 15 Haziran’a kadar yüzde 10 indirim kampanyası uyguluyor.

Bahçelievler Greenist'te geniş bahçe ve teras seçenekleri bulunuyor!

Saray Grup tarafından yapılan Greenist, eşsiz manzarası, modern mimarisi ve teras bahçeleriyle İstanbul Bahçelievler'de sizlere kapısını açıyor. Geniş kat bahçeleri ve teraslarıyla yükselen proje şehir karmaşasından uzakta bulunuyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Podio Bahçelievler nerede? Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi!

Benesta Podio Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Nata Bahçelievler nerede?

Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta Bahçelievler nerede?

Rusya'da bir çok proje hayata geçiren Esta Construction şimdilerde Esta Bahçelievler projesine hazırlanıyor. Proje karma bir proje olarak tasarlandı. Peki Esta Bahçelievler nerede?

Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesinde konut fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Nef Bahçelievler projesi nerede?

Bahçelievler Greenist'in ticari bloğu satışa çıktı!

Greenist, Bahçelievler’de yaşamı başlattığı konutların yanı sıra şimdi de şehrin göbeğinde yer alan eşsiz lokasyonunda ticari hayatın kapılarını aralıyor. Talin Saraylı Dikici: “Greenist konut projemizde satışlarımız gayet iyi gidiyor." dedi.

Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

Karat 34 Konutları 36 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Proje Baş Yapı ve Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilecek. Peki Bahçelievler Karat 34 Residence nerede?

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler Greenist’te son daireler satışta!

İstanbul Bahçelievler’deki 174 daireden oluşan “kadın dostu” proje Greenist’te son daireler arsa fiyatlarıyla satışa devam ediyor.

Bahçelievler Greenist nerede Haberi

Bahçelievler Greenist nerede

Bölgenin en yeşil projesi özelliğine sahip Greenist’te kampanyalar devam ediyor. 15 Haziran’a kadar 3+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirim kampanyası uygulanacak Greenist’in en büyük özelliği, sürdürülebilir floranın esas alınarak yapıldığı peyzajı ve her dairenin kendine ait bir balkon/teras veya kat bahçesine sahip oluşu. Açık/kapalı yüzme havuzlarının, spor salonlarının ve oda sayısı kadar otopark imkanının yanı sıra; çocuk güvenliğinin ön planda tutulduğu projede daireler tapularıyla birlikte hemen teslime ve yaşamaya hazır.