08 / 05 / 2024

bahçelievler konut satışları

bahçelievler konut satışları

Bir internet sitesinin verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutta yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu. İkinci sırada yüzde 182 artışla Kadıköy, üçüncü sırada ise yüzde 177 artışla Arnavutköy yer aldı

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Yüzde 20 düşen konut satışları alarm veriyor!

Konut satışlarının yüzde 20 düşmesine karşı İnşaat sektörü için zor bir döneme girildiğini belirten uzmanlar, pazardaki durgunluğun devam etmesi durumunda mevcut krizin daha da derinleşeceğine dikkat çekiyor.

Amerika'da yeni konut satışları beklentilerin altında kaldı!

ABD'de yeni konut satışları temmuz ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 2,4 azalarak 412 bine geriledi. Beklenti, 430 bin yeni konutun satılacağı yönündeydi.

Konut satışları çakıldı!

Konut sektörü alarm veriyor. Türkiye'de konut satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20.2 düştü. İpotekli, yani Mortgage ile satışlardaki düşüş ise yüzde 32.3'e ulaştı.

Konut satışlarındaki düşüşler devam ediyor!

Konut sektöründe balon olup olmadığına yönelik tartışmalar devam ederken, Türkiye'de konut satışlarında ciddi gerileme gözleniyor. Temmuzda toplam konut satışı yüzde 20.2 azalarak 85 bin 101'e geriledi.

Konut satışları 7 ayda yüzde 9.7 geriledi!

Yerel seçimlerin ardından gelen yaz tatili ve sonrasında Ramazan ayı ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de etkisiyle konut satışları yılın ilk 7 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9.7 oranında geriledi...

Konut satışları Temmuz'da yüzde 20 azaldı!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olarak bilinen inşaat sektöründe düşündüren rakam... Konut satışları Temmuz'da yüzde 20.2 azalarak 85 bin 101 düzeyine geriledi. Aynı dönemde kredili konut satışlarındaki düşüş ise yüzde 30'u geçti.

Türkiye'de konut satışları yüzde 9.7 azaldı!

Türkiye'de konut satışları temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20 düşerek 85 bin 101'e geriledi. İpotekli, yani mortgage ile satışlardaki azalma ise yüzde 32.9'a ulaşarak 30 bin 912'ye düştü...

Antalya'da konut satışları geçen yıla göre geride kaldı!

Antalya'da yılın ilk 7 ayında gerçekleşen konut satışları geçen yılın aynı döneminin gerisinde kaldı. Geçen yıl Temmuz ayı sonuna kadar 35 bin 454 konut satılırken bu yıl aynı dönemde satış sayısı 33 bin 379 olarak belirlendi.

Konut satışlarında düşüş sürüyor!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre konut satışları temmuz ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 geriledi. Ömer Faruk Çelik ise düşüşte yeni KDV Kanunu’nun da payının olduğunu söyledi.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 2 azaldı!

ABD Ekonomi Bakanlığı’nın bugün açıkladığı verilere göre, temmuz ayında yeni konut satışları 412 bine gerileyerek, son aylardaki düşüş eğilimini sürdürdü. Hazirana ilişkin yeni konut satışları verisi ise 406 binden 422 bine revize edildi.

ABD'de ikinci el konut satışları rekor kırdı!

ABD Ekonomi Bakanlığı'nın bugün açıkladığı verilere göre, ikinci el konut satışları temmuz ayında yüzde 2,4 artarak 5,15 milyon adete ulaştı. Böylece, haziran ayının 5,03 milyonluk satış rekoru, temmuz ayında kırılmış oldu.

Konut satışlarındaki durgunluk Eylül zammını erteletti!

Bu yıl konut satışları beklenenin altında kalınca, firmalar yeni sezonun başladığı Eylül'de planladıkları zammı ertelemeye karar verdi. Eylül'den itibaren on binlerce yeni konut peş peşe devreye girecek.

bahçelievler konut satışları Haberi

bahçelievler konut satışları

E -ticaret platformlarından Sahibinden.com, 2015 Eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu. Bahçelievler’i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 artışla da Arnavutköy izledi.

2015 yılının 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin TL satış fiyatıyla Kadıköy oldu. Kadıköy’ü ortalama 395 bin TL’lik konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti. Sultanbeyli ve Büyükçekmece’de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin TL olarak belirlendi. Aynı dönemde İstanbul’daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu. Sancaktepe’yi yüzde 135’lik artışla Bağcılar takip etti. Ocak-eylül döneminde İstanbul genelinde kiranın en çok arttığı ilçe ise ortalama...