03 / 05 / 2024

Bahçelievler metro istasyonu

Bahçelievler metro istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de yaptığı açıklamada ilçeye 2 yeni metro hattının hizmet vereceğini açıkladı. Topbaş ayrıca Bahçelievler Kocasinan'da stadyum yapacaklarına dair söz verdi

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşası devam eden Bahçelievler-Kirazlı metro hattının 2022'nin sonunda açılacağını söyledi. 

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının Haziran 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun temeli atıldı!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın temel atma töreni yapıldı. Başbakan Yıldırım, "2018’in en geç sonunda artık Bakırköy İDO iskelesinden Kirazlı’ya kadar tam 9 kilometre metro yerin altından buraya , artık 10 dakikada geleceksiniz." dedi.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro projesi için kamulaştırma!

"Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Projesi" kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi bugün saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler metro istasyonu Haberi

Bahçelievler metro istasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de 2 yeni metro hattı müjdesini verdi. İstanbul metro-kent oluyor ifadesinde bulunan Topbaş, metrobüs yoğunluğundan dolayı Bahçelievler'de metro hatlarıyla hizmet vereceklerini açıkladı. 


Bahçelievler'e hizmet verecek hatlar:

5 kilometrelik Bakırköy - Avcılar - Beylikdüzü - Büyükçekmece Metro Hattı 

9 kilometrelik Bakırköy İDO İskelesi – Bağcılar Kirazlı Metro Hattı.


Bahçelievler Kocasinan'a stadyum yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de metro hattının yanı sıra otopark ve pazarın da kurulabileceği modern bir stadyum sözü de verdi. Kocasinan top sahasında yapılacak olan stadın altında katlı otopark bulunacak. Ayrıca Bahçelievler'e 2 kapalı spor salonu da yapılacak. 


Kübra...