02 / 05 / 2024

Bahçelievler toplu açılış

Bahçelievler toplu açılış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim yüreğimiz yanık, bin yıllık tarihi olan bu milletin bu topraklarda medeniyetler kurmuş evlatları olarak, İstanbul ve Türkiye'yi hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz" dedi...

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1249, 1250, 1251 nolu imar adaları ve muhtelif parseller ile çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesi daha açıldı!

Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cumhuriyetin 100. yılına girerken 81 ilimize 81 milyon metrekare millet bahçesi kazandırma hedefimize adım adım yaklaşıyoruz." diye konuştu.

Bahçelievler toplu açılış Haberi

Bahçelievler toplu açılış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şirinevler Fetih Caddesi'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, iki dönem İstanbul gibi müjdelenmiş bir şehire belediye başkanı olma onurunu yaşadığını söyledi. 


İstanbul ve Türkiye'yi yarınlara hazırlamanın en büyük dertleri olduğunu dile getiren Topbaş, şunları kaydetti:


"Mevlana'nın dediği gibi 'bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar' Bizler sizlerin verdiğiniz destekle, gece, gündüz demeden, İstanbul ve Türkiye'yi hak ettiği yere getirmek için durmadan çalışmaktayız. Mesai arkadaşlarımla, siyasi partimin desteğiyle ve siz değerli İstanbulluların verdiği güçle, sadece İstanbul'a, Türkiye'ye değil, dünyaya faydalı olmaya çalışmaktayız. İnşallah yarın dünden çok daha farklı olacak, İstanbul'da bunu beraberce paylaşıyoruz." 


Topbaş, kaynakları doğru kullanmak adına hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, İstanbul'u bir emanet bildiklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını anlattı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 10 yılda yaptığı yatırımların 60 katrilyonu bulduğunu...