13 / 05 / 2024

Bahçelik Barajı

Bahçelik Barajı

Tünel sayesinde yılda 14 milyon 140 bin liralık gelir artışı sağlayacak sulama hedefleniyor...

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Nurullah Çelik tarafından kuruldu.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ufuk Türk tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeliha Dilek tarafından kuruldu.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Seslikaya tarafından kuruldu.

Özerhan Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Özerhan Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu.

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu. 

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu. 

Beton mikseri, Yusufeli Barajı inşaatına havadan taşındı!

Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatına beton mikseri, kurulan çelik halatla havadan ulaştırıldı.

Bahçelik Barajı Haberi

Bahçelik Barajı

Kayseri Dadağı Tüneli tamamlandığında, sulama suyunun çorak topraklara ulaştırılmasıyla yıllık 14 milyon 140 bin liralık gelir artışı sağlanacak. 

     Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2003 yılında dönemin Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün katıldığı törenle su tutmaya başlayan ve 2005 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Yamula Barajı ve hidroelektrik santrali (HES) sayesinde yılda 423,5 milyon kilovat saat enerji üretiliyor. 

     Kayseri'ye yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olan ve ''Kayseri Denizi'' olarak da anılan Yamula Baraj Gölü'ndeki su, Dadağı Tüneli'yle pompaj ve cazibe yöntemi kullanılarak çorak topraklara ulaştırılacak. 

     Uzunluğu bin 140 metre, çapı 3 metre olan ve saniyede 6,888 metreküp su taşıyabilen tünel tamamlandığında bu yılın fiyatlarıyla yıllık 14 milyon 140 bin liralık...