25 / 07 / 2024

bahçeşehir fransız sokağı

bahçeşehir fransız sokağı

Babacan Yapı Bahçeşehir'deki CrownDeluxe projesinde Fransız Sokağı adı ile ticari ünitelerin yer aldığı bir alan oluşturuyor...

Asoy Bahçeşehir'de 0 peşinat 0 faiz ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesinden 0 peşinat ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabilirken söz konusu projede ayrıca peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim yapılıyor.  

Asoy Bahçeşehir'de bayram hediyesi! Kurban Bayramı'na kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Asoy Group imzası taşıyan Asoy Bahçeşehir projesinde bayram kampanyası başladı. Yüzde 10 KDV indirimi sunulan söz konusu kampanya bayrama kadar geçerli olacak.

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bahçeşehir Spradon Quartz sakinleri ayaklandı!

Bahçeşehir Spradon Quartz site sakinleri artan aidatlar ve haksız talep edildiğine inandıkları ek ödemelerle mağdur edildiklerini belirtiyorlar.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

bahçeşehir fransız sokağı Haberi

bahçeşehir fransız sokağı


Babacan Yapı, CrownDeluxe Bahçeşehir projesinde Fransız Sokağı oluşturuyor. Babacan Yapı Fransız Sokağı projesi, CrownDeluxe Bahçeşehir'deki ticari ünitelerin yer aldığı alanın ismi olacak. Ticari ünitelerin yer aldığı cadde Bahçeşehir'de Fransız Sokağı adında alışveriş caddesi olacak. 


Babacan Yapı CrownDeluxe Fransız Sokağı'nda 40 adet dükkan yer alıyor. Babacan Yapı Fransız Sokağı'nda kiralamalar metrekaresi 70 TL'den başlayarak...