30 / 04 / 2024

Bahçeşehir işletme ruhsatı

Bahçeşehir işletme ruhsatı

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle istanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerle bölgenin değişimi ve gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, yatırımcılardan aldığı güvenin karşılığını veren bir yaklaşım sunuyor. 

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir basın toplantısı 27 Eylül'de!

Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Gayrimenkul A.Ş., Demiröz Grup ortaklığı ile Bahçeşehir’de hayata geçireceği yeni projesi “Asmalı Bahçe Şehir”i tanıtıyor.

Bahçeşehir Göleti için yeni hamle!

Durdurma kararı olmasına rağmen inşaatı devam eden Bahçeşehir Göleti için Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile BADER yarın toplanarak video ve fotoğraf ile inşaatın devamını kanıtlayarak inşaatı durdurma kararı dilekçesine ekleyecek.

Bahçeşehir işletme ruhsatı Haberi

Bahçeşehir işletme ruhsatı

Bahçeşehirliler Derneği Başkanı Uğur Barış Karabulut, 2 yıldır mücadele verdiklerini belirterek "Bundan sonrasında hukuksal takiplerimizin yanı sıra hukukun sonucunun yerine getirilmesini bekleyeceğiz. Kamuya ait bir parkı ve çevresindeki yeşil alanı restorana ve otoparka çeviren bir uygulamayı Bahçeşehir'de istemiyoruz"...