28 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji nerede

Bahçeşehir Koleji nerede

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Bahçeşehir Koleji nerede Haberi

Bahçeşehir Koleji nerede

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, nisan ayında Bahçeşehir Okulları'ndaki hisselerini satacağını açıklamıştı. İlk teklif ise çoğunluk hissesi ve satış önceliğine sahip olan Enver Yücel'e yapıldı. Yücel de hisseleri almak istediğini belirtti. Yaklaşık üç ay süren satış pazarlığında masaya oturan ortaklar önceki gün anlaştı. Satış kararının sonuçlanmasının ardından Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel bir açıklama yaptı. Yücel, "Carlyle Grup'un hisselerini satma niyeti olduğu 6 ay önce gündeme gelmiş ve alıcılarla görüşmeler başlamıştır. Çeşitli potansiyel alıcılarla görüşmeler yapılmış, nihayetinde Enver Yücel ve Hüseyin Yücel tarafından hisseler satın alınmış ve nihai imzalar taraflarca atılmıştır. 30 Haziran 2016 tarihi itibarıyla Carlyle Grup'a ait olan hisselerin tamamı Enver Yücel ve Hüseyin Yücel tarafından devralınmıştır" dedi.


KAMPUS SAYISI 100'E ÇIKACAK

Yücel, gelecek hedeflerini de 69...