01 / 05 / 2024

Bahçeşehir Park Proje bilgileri

Bahçeşehir Park Proje bilgileri

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Gölet alanın genişletileceği alanda Bahçeşehir Park adıyla yeni projesine hazırlanıyor.Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet daire ve 130 adet ticari birimden oluşacak.

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Strada Bahçeşehir proje fiyatları 2017!

Aralık 2018'de konut teslimlerin gerçekleşeceği Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari birimden meydana geliyor. İşte Strada Bahçeşehir proje fiyatları 2017...

Strada Bahçeşehir proje satış fiyatları 2017!

Strada Bahçeşehir proje satış fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Strada Akzirve Bahçeşehir proje fiyatları!

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari alandan oluşan Strada Akzirve Bahçeşehir proje fiyatları 310 bin 500 TL'den başlıyor.

Referans Bahçeşehir proje fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir proje fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kiler GYO'nun projesi Referans Bahçeşehir'de sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçeşehir-Bahçekent'e 20 yeni proje geliyor!

İstanbul'da son yıllarda proje yarışında öne çıkan bölgeler arasında Bahçeşehir 2. Kısım-Bahçekent hattı da var. Bu hatta halen üretim ve planlama aşamasında 20 konut projesi bulunuyor.

Bahçeşehir Park Proje bilgileri Haberi

Bahçeşehir Park Proje bilgileri

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Park Projesi 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.Projede Rezidans daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı.




Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim olacak. Bahçeşehir Park projesinde en küçük daire 4+1 olacak.  Projede daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulacak. Projede dükkanların metrekare birim fiyatının ise 30 bin TL üzerinde başlaması öngörüldü.


Bahçeşehir Göleti çevresindeki alanlarda sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek. Göletin büyütüleceği alanda da Bahçeşehir Park Projesi için çalışmalar devam ediyor.


Atmaca Grup, bu...