29 / 04 / 2024

bahçeşehir yeşil park

bahçeşehir yeşil park

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Yeşil Park Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları 590 bin TL'den başlayıp, 650 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesinde satışlar devam ediyor. Sky Bahçeşehir'de 399 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

bahçeşehir yeşil park Haberi

bahçeşehir yeşil park

14 bin 819 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Yeşil Park Konutları'nda villaların hepsi 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut sahibi olmak isteyen banka kredisi kullanabiliyor.



İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçeşehir Yeşil Park Evleri'nde yer alan villaların tamamının alanı 200 metrekare olarak belirlendi. Proje 7 bin 996 metrekare inşaat alanına sahip. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Bahçeşehir Yeşil Park 38 ikiz villadan meydana geliyor. Proje, Mez Grup imzası ile inşa ediliyor


7 bin 400 metrekare satılabilir alana sahip olan Bahçeşehir Yeşil Park Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu,  kafeler ve fitness center bulunuyor. 




Villaların bahçelerinin alanlarının 200 metrekare olarak belirlendiği Yeşil Park Evleri Bahçeşehir projesinde villaların fiyatları 590 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor.


0212 422 35 15

www.yesilparkevleribahcesehir.com/ 

Merve...