04 / 05 / 2024

bahçetepe istanbul başakşehir kroki

bahçetepe istanbul başakşehir kroki

Akyapı Bahçetepe İstanbul iletişim, adres ve telefon numarası bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de inşa ediliyor...

3. İstanbul Başakşehir 2016 fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul Beylikdüzü projesi “Başakşehir’in en büyük konut projesi” sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte 3. İstanbul Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

3. İstanbul Başakşehir projesi satışa çıktı!

3. İstanbul Başakşehir projesinde yoğun talep üzerinde satış dönemi başladı. Proje Başakşehir Yeni Kent Merkezi ve Botanik Park'a komşu olarak inşa ediliyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

Karıncalar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi 600 bin TL ile bugün açıldı.

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı 448 konut ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı'na 448 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı'na 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi (15 dükkan), 1 adet dükkan ve 1 adet camii ile altyapı ihalesi 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

bahçetepe istanbul başakşehir kroki Haberi

bahçetepe istanbul başakşehir kroki


Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile yükselen Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de inşa ediliyor. 81 bin 910 metrekare arsa alanına sahip olan Akyapı Bahçetepe İstanbul projesinde toplam 1.476 adet konut yer alıyor. 1+1'den 5+1'lere kadar daire tiplerinin bulunduğu Akyapı Bahçetepe İstanbul iletişim  ve telefon numarası bilgileri şöyle;


Akyapı Bahçetepe İstanbul iletişim!


Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.bahcetepeistanbul.com internet sitesi üzerinden Akyapı Bahçetepe İstanbul projesi ile ilgili detayları inceleyebilirsiniz.


Bahçetepe İstanbul kroki



www.bahcetepeistanbul.com

444 61 71

Gülcihan...