30 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul Evleri satış ofisi

Bahçetepe İstanbul Evleri satış ofisi

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı dahilinde proje Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleleri olmak üzere iki kısımdan meydana geliyor. Başakşehir Bahçetepe Evleri fiyatları 163 bin liradan başlıyor...

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Strada Bahçeşehir Evleri konut fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri konut fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Proje Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Referans Bahçeşehir projesi 465 konut ve 34 dükkandan meydana geliyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir projesi 1+1'den 441'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir Evleri'nde toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alana yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi!

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Bahçeşehir Evleri 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul Evleri satış ofisi Haberi

Bahçetepe İstanbul Evleri satış ofisi


Makro İnşaat ile Akyapı ortaklığında yükselen Bahçetepe İstanbul Evleri projesi İstanbul Başakşehir ilçesinde yer alıyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı haberin devamında bulunuyor.


Bahçetepe İstanbul Evleri 1.1476 adet daireden meydana geliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirtiliyor. Bahçetepe İstanbul Evleri 81 bin 910 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı öncesinde Bahçetepe İstanbul satış fiyatları hakkında bilgi verelim. Bahçetepe İstanbul daire fiyatları 163 bin liradan başlıyor.


Bahçetepe İstanbul Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Bahçetepe İstanbul'da daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor.


Bahçetepe İstanbul Evleri satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefonu arayarak...