06 / 05 / 2024

bahçetepe ödemeleri

bahçetepe ödemeleri

Konum olarak İstanbul-Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Aralık ayı olarak cevap veriliyor...

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri!

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri kapsamında aylık 900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

NEF Bahçelievler ödemeleri!

Nef Bahçelievler projesinde daire fiyatları minimum 599 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent ödemeleri!

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Tual Bahçekent projesinde fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. Dağ Mühendislik Tual Bahçekent ödemeleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayimenkul Yatırım Ortaklığıİstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçete İstanbul'ın Kısmi Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylandığını açıkladı.

bahçetepe ödemeleri Haberi

bahçetepe ödemeleri



Satış sürecinin devam ettiği Bahçetepe İstanbul projesi Makro İnşaat, Akyapı İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığı girişimi ile yükseliyor. 16 blok olarak hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Evleri projesi 81 bin 910 metrekarelik arsa alanına sahip. Satışların 2012 yılında başladığı Bahçetepe ne zaman teslim? sorusunun cevabı olarak 2014 yılı belirlenmiş durumda. 


Dairelerin 158 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Bahçetepe İstanbul projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Projedeki bu imkandan yararlanmak için tutarın yüzde 25'lik kısmını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Bahçetepe ne zaman teslim? sorusunun cevabı şöyle: 


Bahçetepe ne zaman teslim?


Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılaştığı  Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinin konutları sahiplerine 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.


Bahçetepe İstanbul projesinde hamam, dinlenme alanları, tenis kortu, spor alanları, sauna ve fitness center...