17 / 05 / 2024

Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları

Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları

Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları 281 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeyaka Sur Yapı projesinde faizsiz 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Semt Bahçekent ödeme planı 2020!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Semt Bahçekent projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. İşte Semt Bahçekent ödeme planı 2020...

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Kartal'daki enkazdan çıkan Azra bahçeli yeni ev istiyor!

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beykoz'da 40.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 40 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı!

Emlakjet Öğrenci Kiralık Daire Piyasası analizini yayınladı. Analize göre, öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı..

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sur Yapı Bahçeyaka, Kanal İstanbul'a ne kadar yakın?

3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne kolay ulaşımı ile dikkat çeken Sur Yapı Bahçeyaka projesinde satışlar devam ediyor..

Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları Haberi

Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları


İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesi Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Bahçeyaka Ispartakule projesi 21 bin metrekare alanda yükseliyor.


Bahçeyaka Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Bahçeyaka projesi yedi blokta 317 daireden meydana geliyor.


Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları 281 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeyaka Ispartakule projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.


Bahçeyaka Ispartakule projesinde teslimlerin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeyaka'da yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Bahçeyaka Ispartakule ev fiyatları!


1+1 daireler 281 bin 700 TL'den,

2+1 daireler 420 bin 300 TL'den,

3+1 daireler 688 bin 500 TL'den,

4+1 daireler 912 bin 600 TL'den başlıyor.



Web: http://www.suryapibahceyaka.com.tr/

Tel: 444 5 787

Gülcihan...