05 / 05 / 2024

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife resmi gazete

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife resmi gazete

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife'nin Şarm eş-Şeyh'teki Nime Koyu'nda arazi ve 3 villa satın almasını onayladığı belirtildi.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Kral Small Otel Limited Şirketi kuruldu!

Kral Small Otel Limited  Şirketi Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İstek tarafından kuruldu.

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özyağci tarafından kuruldu.

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

ABD'li emlak kralı Michael Shvo illuminatinin radarında!

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Öykü Gürman Trabzon’da kral dairesine yerleşti!

Genç şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, Trabzon’da kendisine daha konforlu olsun diye bir otelin kral dairesine yerleşti. Gürman, otele aylık 15 bin TL'ye anlaştı.

Bahreyn'e 25 bin yeni konut inşa edilecek!

Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn'de enerji, konut ve sağlık sektörlerinde önemli projeler hayata geçirilecek. Bölgede 25 bin konutun yapımı için sözleşme imzalandı.

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife resmi gazete Haberi

Bahreyn Kralı bin İsa Al Halife resmi gazete

Bahreyn Kralı Al Halife'nin Nime Koyu'nda ikamet amaçlı 3 villa ile arazi satın almasını içeren ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi tarafından onaylanan karar, bugün resmi gazetede yayımlandı.


Kararın, Sisi'den önce içişleri ve savunma bakanlıkları, Bakanlar Kurulu, Genel İstihbarat Teşkilatı ve Sina Yarımadası'nın Kalkınması Ulusal Teşkilatı Yönetim Kurulunun da onayından geçtiği...