08 / 05 / 2024

Bahreyn Kralı

Bahreyn Kralı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Asya ile Avrupa’yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bugün açılışını yapacak.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Nasrullah Ayan vefat etti! Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? 

Borsa Kralı Nasrullah Ayan vefat etti. Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Kral Grup Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Grup Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Muhammed Türkmen tarafından kuruldu.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.

Emlak sektörü 2 sene daha kral olacak!

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, dövizlerde meydana gelen artışın, gayrimenkul sektörünü daha sonra etkileyeceğini söyleyerek gayrimenkul sektörünün iki sene daha kral olacağını dile getirdi. 

Kral Small Otel Limited Şirketi kuruldu!

Kral Small Otel Limited  Şirketi Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İstek tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Bahreyn Kralı Haberi

Bahreyn Kralı

Türkiye’de temaslarda bulunan Bahreyn Kralı’nın da katılacağı açılışta Erdoğan’ın köprüden bir süre ücretsiz geçiş müjdesi de vermesi bekleniyor.Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nun açılış törenine Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife, Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Gürcistan Başbakan Birinci Yardımcısı Dimitri Kumsisihvili’nin yanısıra çok sayıda ülkenin ulaştırma ve ekonomi bakanları da katılacak.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!



Cumhurbaşkanlığı’ndan törenle ilgili yapılan açıklamada, Erdoğan’ın Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ve Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç ile ayrıca ikili görüşmeler yapacağı da belirtildi.


10 ŞERİTTEN OLUŞACAK

59 metrelik genişliğiyle bittiğinde dünyanın en geniş köprüsü unvanını...