06 / 05 / 2024

Bahri İktimur

Bahri İktimur

Yükselenler Gayrimenkul Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri İktimur, Osman İktimur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

Arsemia Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsemia Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Yücekaya tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Özipekçioğulları İnşaat Hırdavat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özipekçioğulları İnşaat Hırdavat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Cüheroğlu tarafından kuruldu.

Kaanlar55 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar55 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Cüheroğlu tarafından kuruldu.

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amel Bahri tarafından kuruldu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Başak tarafından kuruldu.

Bahri İktimur Haberi

Bahri İktimur

Yükselenler Gayrimenkul Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri İktimur, Osman İktimur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Yükselenler Gayrimenkul Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar 


almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yükselenler Gayrimenkul Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent Cami Bulvarı, E-6 B157 No:32...