04 / 05 / 2024

Bahri Şahin cvk holding

Bahri Şahin cvk holding

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Peki, Bahri Şahin kimdir? Bahri Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bahri Şahin...

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı!

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Şahin, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Tahir Şahin kimdir?

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kimdir? Tahir Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tahir Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tahir Şahin..

Tuncay Şahin: İstanbul ve Antalya'da otellere talep çok güzel!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Tuncay Şahin; İstanbul ve Antalya'da otellere olan talepten bahsetti. Otelciliğin detaylarına değindi...

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

CVK İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CVK İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Çevik, Duygu Çevik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kağıthane Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Erkin Şahinöz: Konut sektöründe balon yok, fırsat var!

Takvim Gazetesi yazarlarından Erkin Şahinöz bugünkü köşe yazısında konut sektöründe balon konusuna değindi. Şahinöz: " İnşaat sektörü önümüzdeki yıllarda Türkiye ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olmaya devam edecek." dedi...

Fatma Şahin: Gaziantep marka şehir olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep insanı büyüleyen müthiş bir geçmişe sahip tarihi bir kent ama aynı zamanda yaşayan ve insanların yaşamak istediği bir şehir" dedi...

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi açıldı!

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

Bahri Şahin cvk holding Haberi

Bahri Şahin cvk holding

Bahri Şahin kimdir?

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Peki, Bahri Şahin kimdir?


Bahri Şahin.. 

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd.  Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. 


Turizm başta olmak üzere gayrimenkul, inşaat ve sağlık endüstrilerinde 21 yıllık profesyonel yöneticilik yapan Şahin, 1988'de İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 


Daha sonra aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayan Şahin, ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktora programını...