28 / 07 / 2024

Bahri Sipahi biyografi

Bahri Sipahi biyografi

Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem Milletvekiliği yapan Bahri Siphani CHP Genel Merkez tarafından 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Başkan adayı gösterildi. Peki, Bahri Sipahi kimdir?

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Tans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Tans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir’de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul tercihleri değişti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İzmir depremi sonrasında değişen gayrimenkul tercihlerini kaleme aldı.

Kentsel dönüşüm için ortak akıl çağrısı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Türkiye'de kentsel dönüşüme öncelik verilmeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında İzmir ve Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

İzmir'de markalı ve yeni konutlara talep çoğalıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugün kaleme aldığı yazısında İzmir'deki konut sektörünü ve fiyatlarını değerlendirdi.

Artan konut fiyatları dar gelirleri zorluyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugün kaleme aldığı yazısında konut fiyatlarını değerlendirdi.

Bahri Sipahi biyografi Haberi

Bahri Sipahi biyografi

Bahri Sipahi kimdir?

Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem Milletvekiliği yapan Bahri Siphani CHP Genel Merkez tarafından 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Başkan adayı gösterildi. Peki, Bahri Sipahi kimdir?


Bahri Sipahi biyografi..

Bahri Sipahi,  1958 yılında Sancak'ta doğdu. Eğitimini sırasıyla Şehit Kamil Balkan İlköğretim Okulu, Sağmalcılar Ortaokulu, İnönü Meslek lisesi'nde tamamladı.


Amatörden profesyönelliğe uzanan bir spor yaşamı oldu. Yıldıztabya Spor, Rami Spor, Gaziosmanpaşa Spor, Kırklareli Spor, Kocaeli Spor Kulüpleri futbol oynadığı takımlar arasındadır.


Anka Kablo fabrikası'nda başlayan iş yaşamı, daha sonrasinda Türk Hava Yollarında devam etti.


Siyasi yaşamı Demokratik Sol Parti Gençlik Kolu üyeliği ile başladı. Gerek spor yaşamında gerekse iş hayatında siyasetle her zaman yakından ilgilendi ve aktif roller aldı.


1999 yılında Demokratik Sol Parti'den İstanbul Milletvekili seçildi, 21.Dönem ANAP-DSP-MHP koalisyon hükümetinde bir dönem...