12 / 05 / 2024

bahri vreskala alsancak açıklaması

bahri vreskala alsancak açıklaması

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Vreskala, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Alsancak Stadı'nın yıkılmasına karşı olduklarını söyledi

Alsancak Stadı için zaman mı kaybedildi?

Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Karşıyaka ve Göztepe statları için dava açıldı. Alsancak için AVM dedikodusu yapıldı. İzmir’in zamanı boşa harcandı...

Alsancak Stadı'nın yeni imar planı tartışma yarattı!

Kapalı ve açık tribünler yıkıldıktan sonra, sadece maçların oynandığı çim sahanın bakımı yapılarak korunan Alsancak Stadı’nın yeniden yapımı için gerekli imar planı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki olağanüstü toplantıda görüşüldü.

Alsancak Stadı yeni imar planı kabul edildi!

Alsancak Stadı'nın yeniden yapımı için Konak Belediyesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisi, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere kabul edildi.

Meclis, Alsancak Stadı için olağanüstü toplanacak!

Alsancak Stadı'nın yapımına olanak sağlayacak 1/1000 ölçekli imar planlarını karara bağlamak için Büyüşehir Belediye Meclisi'ni 31 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Alsancak Stadı'nın çevresi moloz alanı oldu!

Futbolda yıllardır stat sıkıntısını aşmaya çalışan İzmir'de yıkılan Alsancak Stadı'nın çevresi ve Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi'nde yapılması planlanan stat, moloz döküm alanına dönüştü.

İzmir Alsancak Stadı 300 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vasıtasıyla Alsancak Stadı'nın Kasım ayı içinde ihaleye çıkması planlıyor. Yenilenecek stadın, ihaleyi kazanacak firmaya yer tesliminin ardından 300 gün içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

Alsancak Stadı arazisinin imar planı işlendi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde düzenlediği taraftar gecesinde Alsancak Stadı konusunda camiaya müjde verdi.

Alsancak Limanı, Ege'yi dünyaya açıyor!

Türkiye’deki üç doğal limandan biri olan İzmir'deki Alsancak Liman İşletmesi, özellikle Ege Bölgesi'ni dünyaya açıyor

Özelleştirme'den Alsancak Limanı cevabı!

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

bahri vreskala alsancak açıklaması Haberi

bahri vreskala alsancak açıklaması


Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Vreskala, yönetim kurulu üyeleriyle Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Alsancak Stadı'nın yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılmak istendiğini ve bu tür tartışmaları ''hayretle'' izlediklerini belirtti. 


Alsancak Stadı'nın İzmir'in simgelerinden biri olduğunu kaydeden Vreskala, şöyle konuştu:

Alsancak Stadı, İzmir kulüplerinin maçlarını oynadığı en önemli statlardan biridir. Herkesin bu statta bir anısı vardır. Alsancak Stadı yerinde kalmalıdır. Ya yıkılarak yeniden yerine stat inşa edilmeli, bu mümkün değilse revizyonu yapılmalıdır. Gerekirse yönetim binası yıkılmalı, buraya bir kale arkası tribün yapılmalıdır. İzmir deprem bölgesi, gerekiyorsa açık tribünden başlanmak üzere stat yenilenebilir. Alsancak Stadı'nın yerine bir alışveriş merkezi yapılırsa kentin trafiği kilitlenir. Statta haftada iki maç oynanıyor ve hafta sonları olduğu için yoğunluk olmuyor....