29 / 04 / 2024

Bahriyeli Sedat Bey

Bahriyeli Sedat Bey

Sultan Abdülhamit'in Bahriyeli Sedat Bey adına yaptırdığı iki katlı Bahriyeli Sedat Bey Yalısı, 1992 yılında Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından 53 bin 500 adet altın parasına, 30 milyar liraya satılığa çıkarılmış.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

1992 yılında Bahriyeli Sedat Bey Yalısı 30 milyara satışa çıkarılmış!

Sultan Abdülhamit'in Bahriyeli Sedat Bey adına yaptırdığı iki katlı Bahriyeli Sedat Bey Yalısı, 1992 yılında Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından 53 bin 500 adet altın parasına, 30 milyar liraya satılığa çıkarılmış.

Beyşehir'in imar çalışmaları için toplantı yapıldı!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Belediye Başkanı Murat Ozaltun, "Beyşehir'de şahsa göre imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacağız

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Beyşehir Gölü,eski günlerine kavuştu!

Ülkemizin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölünde su seviyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler neticesinde tatmin edici noktaya ulaşarak eski günlerine döndü.

Beyşehir Gölü'nde yeni av sezonu açıldı!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir'de 3 ay boyunca süren av yasağının ardından göle serdikleri ağları toplayan balıkçılar, yeni sezonun ilk gününde umduklarını bulamadı.

Beyşehir Gölü'nde araştırma faaliyetleri başladı!

Selçuk Üniversitesi tarafından hazırlanan proje çevresinde temin edilen, Konya ve çevresindeki göllerde bilimsel araştırmalar yapmak üzere kullanılacak tekne,Beyşehir gölüne indirildi.Konya ve çevresinde doğa göllerde bilimsel araştırmalar yapıldı.

Bey Kasrı örnek daire!

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Bey Kasrı örnek daire hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje toplam 35 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Sedat Teoman Gürsesli: Her önüne gelen müteahhit olamayacak!

Sedat Teoman Gürsesli, TOBB ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) ortak bir komisyon oluşturarak 'İnşaat Müteahhitleri Mesleği Yasası' çalışmalarını başlattığını belirtti. Gürsesli "Her önüne gelen müteahhit olamayacak" dedi

Bey Kasrı projesi!

İlk etabında satışların tamamlandığı Bey Kasrı projesi ikinci etabında satışlar devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Bey Kasrı Konakları'nın metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde hayata geçirilen Bey Kasrı Konakları projesi 322 adet konuttan meydana geliyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor.

Beyşehir'de çöp konteynerleri yer altına alınacak!

Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini ve uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız.

Mahmut Sedat Özkan kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Mahmut Sedat Özkan kimdir? İşte Mahmut Sedat Özkan...

Bahriyeli Sedat Bey Haberi

Bahriyeli Sedat Bey



30 milyarlık yalıda gözyaşı


Asırlık yalıyı satışa çıkartan Işıklıoğlu, 'Evladımı satıyor gibiyim' diyor


Padişah 2. Abdülhamit'in deniz işlerinden sorumlu nazırı Bahriyeli Sedat Bey adına yaptırdığı Anadoluhisarı'ndaki tarihi yalı, Abdülhamit'in Hünkar İmamı olan Mehmet Niyazi Araz'ın torunları Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından ekonomik nedenlerle satılıyor.


Mücahit BÜBER


    PADİŞAH 2. Abdülhamit'in deniz işlerinden sorumlu nazırı Bahriyeli Sedat Bey adına Anadoluhisarı'nda inşa ettirdiği 100 yaşındaki tarihi yalı, 30 milyar liraya satışa çıkarıldı.

    Padişah 2. Abdülhamit'in Hünkar İmamı olan Mehmet Niyazi Araz'ın torunları Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından ekonomik nedenlerle satışa çıkarılan tarihi Bahriyeli Sedat Bey Yalısı, şimdi yeni alıcıları arasında...