06 / 05 / 2024

bahşehir eval inşaat projesi ne zaman başlayacak

bahşehir eval inşaat projesi ne zaman başlayacak

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. Projeye Eylül sonu itibariyle başlanacak.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Ankara'nın önemli projelerinden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Projenin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

bahşehir eval inşaat projesi ne zaman başlayacak Haberi

bahşehir eval inşaat projesi ne zaman başlayacak

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatınmlan arasında öne çıkıyor. 43.000 metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkam M. Aydın Arvas "Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, kârlı bir yatırıma da imza atmalarını amaçlıyoruz. Bu proje, bölgeye değer ve prestij kazandıracak. Konut, ticari alan ve AVM'den oluşacak bu projenin, dört bir tarafı ulaşım ağı ile örülü bir konumda yer alması yatırımcı için büyük bir avantaj. Eylül sonu itibariyle projeye start vereceğiz"...