29 / 04 / 2024

baımit yalıtım

baımit yalıtım

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Su yalıtımının zorunlu tutulmasını, binaların ömrünü uzatacak!

Resmi Gazete’de 29 Ekim’de yayımlanan ve yeni binalarda su yalıtımını zorunlu hale getiren yönetmelikle ilgili Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, su yalıtımının zorunlu tutulmasını çok olumlu bulduklarını dile getirdi.

Su yalıtımıyla binaların kaderi değişecek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Bugünkü topladığımız verilere göre binalarımızın ortalama ömrü 30 yıl. Bu binaları su yalıtımıyla yaparsanız bina ömürlerini 80-100 yıla taşımak mümkün olacak. Yönetmeliğin asıl katkısı bu olacak." dedi.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Su yalıtımı binaları depremden koruyor!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak sağlıklı su yalıtımı uygulamasına dikkat edilmelidir" diyor..

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

ODE Yalıtım gözünü Afrika pazarına dikti!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart itibariyle başlayacak üretimle birlikte oluşacak kapasite artışını, ihracatta büyüme için kullanacak. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Dünya markası olmak için önce bölgesel güç olmak gerekiyor. " dedi.

ODE Yalıtım, rotayı Afrika'ya çevirdi!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart ayından sonra üretime başlayacak. Kapasite artışını ihracatta büyüme için kullanmayı planlayan ODE Yalıtım, Kuzey Afrika ülkelerine yöneliyor.

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

baımit yalıtım Haberi

baımit yalıtım

 Renovasyonlarda dış cephe ısı yalıtımı, enerji tasarrufu avantajı ile birlikte dış cephe görünümünün değişimi açısından yapılan yenileme çalışmalarının başında geliyor. Baumit’in Star Isı Yalıtım Sistemi, bu alanda en çok tercih edilen sistemi. Star Sistem hem yeni yapılarda hem de ısı yalıtım tadilatlarının en köklü Baumit sistemi olarak da biliniyor. Eşsiz bir esneklik ve darbe dayanımı özelliğine sahip sistem içerisinde bulunan Baumit StarTherm, gri yalıtım plakası olarak beyaz plaka ile karşılaştırıldığında %20 daha yüksek yalıtım performansı sağlıyor. Baumit’in Pro Sistemi de yine en iyi fiyat/performans oranını bir araya getiren ve projeler için en ekonomik optimum koruma ve maliyet bilinci yaratan bir diğer ürünü.

Islak hacimlerde fayans, seramik ve benzeri karo uygulamaları yapmadan önce su yalıtımının sağlanması son derece önemli. Bu nedenle...