26 / 07 / 2024

Bakan Günay\'dan onay

Bakan Günay\'dan onay

İstanbul’un tartışmalı konularından biri olan İnönü Stadı’nın yenilenmesi projesine daha önce karşı çıkan Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, revizyona yeşil ışık yaktı

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 150 milyon TL tutarındaki 77 Gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusuna SPK'dan onay...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Livafurkan Turizm Gıda Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livafurkan Turizm Gıda Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Dönmez tarafından kuruldu. 

Atlaslab Laboratuar Denetim Gözetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaslab Laboratuar Denetim Gözetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Küşad Ahmet Sambur imzasıyla kuruldu

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Burcu Kizir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Saban Gıda Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saban Gıda Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şaban Dinç tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Mete Varas, REIDIN'deki görevine danışman olarak devam edecek!

REIDIN İstanbul ofisi üzerinden Gelişen Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, görevine danışman olarak devam edecek.

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Yalçın ve Ferdi Şenol tarafından kuruldu.

Bakan Günay\'dan onay Haberi

Bakan Günay\'dan onay

İstanbul’un tartışmalı konularından biri olan İnönü Stadı’nın yenilenmesi projesine daha önce karşı çıkan Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, revizyona yeşil ışık yaktı. 


Habertürk TV’ye konuşan Bakan Günay, “Madem orada tesis edilmiş bir stadyum var. Onu da bir sanat eseri gibi yeniden revize etmek gerektiği gibi bir mutabakatımız var. Maç saatlerinde çevresel kirlilik yaratmayacak bir düzenleme yapılacak”...