17 / 05 / 2024

Bakanlar Kurulu toplantısı sunumu

Bakanlar Kurulu toplantısı sunumu

Bakanlar Kurulu toplantısında yaptığı sunumun ardından Başbakanlıktan ayrılırken, gazetecilerin kendisine soru sormak istemesi üzerine açıklama yapmayacağını bildirdi. Erdem Başçı: " Enflasyonu düşüreceğiz inşallah " dedi

90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum ne? Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek?

Taşeron kadro konusunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra memur ve emeklilere müjde vereceğini açıklarken gözler taşeron kadrosuna çevrildi. Peki Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek? 

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu

Karar Gazetesi yazarı ve Ekonomist İbrahim Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faizleri düşürecek mi, artıracak mı?

Merkez Bankası’nın faiz kararı, yatırımcıların ve piyasaların radarında yer alıyor. TCMB’nin her ay yaptığı Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıklayacak.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Koronavirüs apartman genel kurulu toplantılarını da erteledi!

Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında kat maliklerince kurulan ve yönetilen apartman genel kurulu toplantıları koronavirüs nedeniyle ertelendi....

Kat malikleri toplantısına vekaleten katılabilinir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kat malikleri kurulu toplantısına ortak mülkiyet olan bir dairenin ortaklarından biri katıldı ancak diğerlerinin yazılı vekaletini sunmadı. Alınan kararlar için ne düşünülür?' sorusunu yanıtladı

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Mistral GYO Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı 2 Ekim'de!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı 2 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Mistral GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı 13 Nisan'da!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurulu toplantısı 13 Nisan 2018 tarihinde yapılacak...

Sinpaş GYO Olağan Genel Kurulu Toplantısı yapıldı!

Sinpaş GYO Olağan Genel Kurulu Toplantısı bugün saat 10:00'da Sinpaş Plaza'da yapıldı. 

Bakanlar Kurulu toplantısı sunumu Haberi

Bakanlar Kurulu toplantısı sunumu


Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Bakanlar Kurulu toplantısı sunumuna ilişkin, "Gayet iyi geçti, enflasyonu düşüreceğiz inşallah" dedi.


Başçı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina'da gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısında yaptığı sunumun ardından Başbakanlıktan ayrılırken, gazetecilerin kendisine soru sormak istemesi üzerine açıklama yapmayacağını bildirdi.


Başçı gazetecilerin sunumun nasıl geçtiğine ilişkin soruları üzerine de, "Gayet iyi geçti, enflasyonu düşüreceğiz inşallah" yanıtını...