22 / 06 / 2024

Bakanlık çevre ve şehircilik

Bakanlık çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Çevre ve Şehircilik Şûrası ile Çalışma Gruplarının Oluşumu ve Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmeliği Resmi Gazetede yayımlandı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan atama kararı!

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Ali Vedat Çiftçi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi görevden alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan atama kararı!

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bayraklı Belediyesi çürük yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediyesinden kendilerine ilçedeki binaların çürük olduğuna dair herhangi bir rapor veya yazının gelmediğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda bürokratik süreç azaltıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 223 hizmeti için vatandaştan talep edilen 635 belge artık istenmeyecek. Böylece hizmet talep eden gerçek ve tüzel kişiler, daha az belge vererek işlemlerini daha kısa sürede yapabilme imkanına kavuşacak...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan duvar talimatı!

3 ay içinde 8 farklı noktada çöken istinat duvarlarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Son olarak İstanbul Kağıthane'de göçen ve iki binanın da yıkılmasına yol açan istinat duvarının ardından İstanbul Valiliği'ne talimat verildi.

Kanal Ankara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devrediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kanal Ankara projesini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devretmeye hazırlanıyor. 9.2 kilometrelik Kanal Ankara projesi 7 bölümden oluşacak...

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın faaliyetleri TBMM'de!

100 Günlük Eylem Planı kapsamında Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan bazı faaliyetler meclis gündemine taşındı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 176 yapım işini tamamlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 75 içme suyu, 99 atık su, bir katı atık tesisiyle bir yol yapımı olmak üzere toplam 176 yapım işini tamamlayıp belediyelere teslim edecek.

Konutta yeni kampanya için iki bakanlık düğmeye bastı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın konut sektöründeki stok sorunu için düğmeye bastığı öğrenildi...

Bakanlık çevre ve şehircilik Haberi

Bakanlık çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Çevre ve Şehircilik Şûrası ile Çalışma Gruplarının Oluşumu ve Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmeliği Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.


Çevre ve Şehircilik Şûrası, bakanlık görev alanına giren konulara ilişkin incelemeler yapma, orta ve uzun vadeli stratejiler geliştirme, uygulamadan kaynaklanan problemleri belirleme ve buna ilişkin çözüm önerileri geliştirme gibi çalışmaları...