29 / 04 / 2024

bakanlık diyarbakır konutları

bakanlık diyarbakır konutları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarıldı...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

40 dakikalık yol 15 dakikaya düşüyor! Yarın resmen açılıyor! Bakanlıktan sürücülere müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Diyarbakır şehir geçişini 4 kilometre kısaltacak olan ve seyahat süresini 40 dakikadan 15 dakikaya düşüren Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu'nun yarın hizmete açılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Buharkent sınırlarındaki tarım arazileriyle ilgili Bakanlık görüşü mecliste!

Aydın-Denizli otoyolunun Buharkent sınırlarındaki tarım arazileriyle ilgili Bakanlık görüşü meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 721 konut ihalesi 11-12 Aralık'ta!

TOKİ Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut ihalesi 11 Aralık, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 444 Konut ihalesi 12 Aralık'ta...

Bakanlıktan Diyarbakır'da 176 bin TL'ye daire!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarıldı...

Kamu düzenini bozacak kültür varlıkları kalıntıları kaldırılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kültür varlığı kalıntılarına ilişkin ilke kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

Diyarbakır'a 400 milyon liralık yatırım!

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde 400 milyon liralık yatırım hayata geçecek. DİSKİ tarafından yapılacak yatırıma Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından da destek sağlanacak.

Diyarbakır Sur'da 2 mahalle için yıkım süresi doldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım kararı verilen Diyarbakır Sur'daki iki mahalle için verilen yıkım süresi doldu. Vatandaşların evlerini boşaltmaları istendi.

TOKİ Diyarbakır konutlarının 320'si tamamlanmak üzere!

TOKİ Başkanı Turan, "Diyarbakır'da inşası devam eden 4 bin 500'ün üzerindeki konutun 320'sini aralık ayının ikinci haftasına bitirip, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim edeceğiz." dedi.

Diyarbakır Kırklar Dağı Konutları'nda fon aktarımı iddianamesi!

Diyarbakır'ın, Dicle Nehri kıyısındaki Kırklar Dağı Yaşam Konutları'nın inşaatında terör örgütüne fon aktarıldığı iddiasıyla aralarında eski Sur Belediye Başkanı Demirbaş'ın da bulunduğu 11'i tutuklu 32 sanık hakkında dava açıldı.

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

bakanlık diyarbakır konutları Haberi

bakanlık diyarbakır konutları

Turyap, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı portföyünde yer alan Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 1. Bölge Rüzgarkent'te yer alan toplam 147 adet daireyi kura yöntemi ile satışa çıkardı.

Diyarbakır Rüzgarkent'te kurayla satışa çıkacak konutların tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon. Fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor. Başvurular ise 20 Haziran 2018 tarihine kadar alınacak.

5 yıl emlak muafiyeti imkanının bulunduğu Diyarbakır Rüzgarkent'teki dairelerde ayrıca tapu alım-satım harç muafiyeti de bulunuyor. Daireler hemen teslim edilecek. 

Kura çekilişine katılacak gerçek veya tüzel kişiler çekiliş öncesinde TURYAP’ın banka hesabına
-2+1 konutlar için 1.000 (Bin) TL,
-3+1 konutlar için 2.000 (İkiBin) TL,
-4+1 konutlar için 3.000 (ÜçBin) TL kura çekiliş bedeli...