04 / 05 / 2024

bakanlık eğitim desteği mi verecek

bakanlık eğitim desteği mi verecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Ümraniye Belediyesi, üniversite eğitimi alan ve ikametgahı ilçede bulunan 593 gence aylık 750 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

İBB Genç Üniversiteli burs ödemelerine okkalı zam! Başvurular başladı, binlerce öğrenciye destek verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi üniversiteli öğrencilere burs vermek için düğmeye bastı. İBB’den genç üniversitelilere 7500 TL eğitim desteği verilecek. İşte detaylar...

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

bakanlık eğitim desteği mi verecek Haberi

bakanlık eğitim desteği mi verecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin bir son dakika açıklaması yaptı.

Yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocuklara yönelik eğitim desteği başlığı altında çeşitli yardımlarda bulunduklarını kaydeden Bakan Derya Yanık, eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması amacıyla özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi eğitim odaklı sosyal yardımlarla çocukların eğitimli bireyler olarak yetişmelerini desteklediklerini dile getirerek, ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması ve eğitimlerinin desteklenmesi amacıyla 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) toplamda 223,7 milyon Türk Lirası kaynak aktardıklarını söyledi.bakın!

Fatma Yanık: Çocuk refahının artırılması öncelikli hedeflerimiz arasında

Sosyal...