24 / 07 / 2024

bakanlık konyaya öğrenci yurdu mu yaptı

bakanlık konyaya öğrenci yurdu mu yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öğrencilerin barınma sorunlarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konya ilinde yapılan 300 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımını tamamladı.

Aile destek ödemelerinde her aileyi ferahlatacak bir ödeme yapılacak! Bakanlık duyurdu, ilk siz bakın

Aile destek ödemelerindeki gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ev kadını yardımı, evde bakım ve öğrenci yardımından sonra bir yardımın daha detayları bakanlık tarafından duyuruldu.

İmar planı değişikliklerinde değer artışı bakanlık ve belediyelere ödenecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''İmar planı değişikliklerinde ortaya çıkacak değer artışı artık bakanlık ve belediyelere ödenecek'' konulu yazısını kaleme aldı. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlar meclis gündeminde!

Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

6 yılda derneklere tahsis edilen Bakanlık taşınmazları mecliste!

2013-2019 yıllarında vakıf ve derneklere tahsis edilen Bakanlık taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Bakanlık konut stokunu eritmek için data topluyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konut stoklarını eritmek üzerine yeni bir çalışma başlattı. Bakanlık, sektörden stoklarla ilgili data topluyor.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

bakanlık konyaya öğrenci yurdu mu yaptı Haberi

bakanlık konyaya öğrenci yurdu mu yaptı

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Bakan Güllüce’nin talimatı ile başlayan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında Konya ilinde yapılan 300 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımını tamamladı ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim etti.


Konya ili, Hadim İlçesi, 56 parselinde bulunan 300 kişilik öğrenci kapasitesi ile Konya Hadim Öğrenci Yurdu, Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerine üst seviyede konforlu bir barınma imkânı sağlıyor.


Toplam 11 bin 665 metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 12 milyon 388 bin liraya mal oldu. 300 öğrenciye hizmet veren yurt kampüsünde 5 katlı 2 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis, 1 adet trafo ve 1 adet danışma binası bulunuyor.

Yurt blokları; Selçuk Üniversitesi Hadim Meslek Yüksekokuluna A Bloğu erkek, B Bloğu kız öğrencilere olmak üzere hizmet verecektir. Zemin +...